Om Skoogs City BnB


Om Skoogs City BnB

I hjärtat av Piteå - med shopping, kultur och restauranger precis utanför dörren - hälsar vi dig varmt välkommen till Skoogs City BnB. Här erbjuds du ett trivsamt och prisvärt boende att återvända till gång på gång. Perfekt för såväl cityweekends som för dig som reser i tjänsten eller behöver logi under en lite längre tid.

Skoogs City BnB har 73 bäddar fördelade på 47 rum. Alla rum har eget badrum, platt-TV och gratis Wifi. Ett antal av våra rum är handikappanpassade – vänligen kontakta oss för att boka ett sådant rum. Samtliga rum är rökfria och husdjur är inte tillåtna.

Vårt Bed & Breakfast är inte bemannat. Ni checkar in/ut på fyrstjärniga KUST Hotell & Spa som ligger i kvarteret, ett stenkast från Skoogs City BnB. Nyckeln ni får styr såväl entréport som rumsdörr.

IN- OCH UTCHECKNING
Incheckning kan ske tidigast kl. 15.00 på ankomstdagen, utcheckning senast 11.00 på avresedagen. Ni checkar in och ut på KUST Hotell & Spa som är beläget i samma kvarter (adress: Hamngatan 60).

STÄD
Endast avresestädning ingår i rumspriset.

FRUKOST
En god frukostbuffé ingår alltid i rumspriset då du bor hos oss. Frukosten serveras på närliggande KUST Hotell & Spa. Frukosten serveras sju dagar i veckan enligt följande tider:

Måndag – fredag 06:30 – 09:30

Lördag – söndag: 07.00 – 11.00

PARKERING
Ett antal parkeringsplatser i uppvärmt parkeringsgarage finns tillgängliga. Bokas på plats i recepetionn, 160 kr/dygn. I övrigt hänvisar till de parkeringar som finns i stan, ett stenkast ifrån oss.

BOKNING/FÖRFRÅGAN
Bokningar görs online här på vår hemsida. För förfrågningar är ni välkommen att kontakta oss på +46 (0)911-10 000 eller e-post info@skoogsbnb.se

ÅLDERSGRÄNS
18 års åldersgräns gäller för att boka.

Skoogs City BnB använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, statistik och riktad annonsering. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på skoogsbnb.se/cookiepolicy