Rum


2-bäddsrum EXTRA

Ett trevligt rum för två personer där ni bor bra mitt i city. Rummen har en dubbelsäng, en våningssäng, skrivbord, stol, bra med förvaring, två fåtöljer, TV samt badrum med dusch. Frukost serveras på närliggande KUST Hotell & Spa.

4-bäddsrum

I våra 4-bäddsrum kan upp till fyra personer bo. Rummen har en dubbelsäng, en våningssäng, skrivbord, stol, bra med förvaring, två fåtöljer, TV samt badrum med dusch. Prisvärt och mitt i city! Frukost serveras på närliggande KUST Hotell & Spa.

2-bäddsrum

Våra 2-bäddsrum är ombonade, och uppskattas av våra gäster som vill komma iväg på tu man hand på en cityvistelse. Alla rum har dubbelsäng, skrivbord, fåtölj/fåtöljer, TV samt badrum med dusch. Frukost serveras på närliggande KUST Hotell & Spa.

1-bäddsrum

Våra enkelrum har det du behöver för en god natts sömn. En enkelsäng, skrivbord med stol, en fåtölj, förvaring samt badrum med dusch. Givetvis har rummet TV. Frukost serveras på närliggande KUST Hotell & Spa.

2-bäddsrum KOMBI

Rummen är uppskattade av gäster som reser i tjänsten och ska dela rum med en kollega. I rummet finns två enkelsängar med sängbord, skrivbord, stol, garderob, TV samt toalett med dusch. Frukost serveras på närliggande KUST Hotell & Spa.

Budgetrum (1-2 bäddar)

Två rum har våningssäng, ett rum har enkelsäng. Fåtölj, TV samt badrum med dusch på alla rum. Rummen har inte fönster. Frukost serveras på närliggande KUST Hotell & Spa.

Familjerum EXTRA

I vårt familjerum EXTRA kan upp till fyra personer bo. Rummet har en dubbelsäng och en bäddsoffa. Skrivbord, stol, bra med förvaring, två fåtöljer, TV samt badrum med dusch. Prisvärt och mitt i city! Frukost serveras på närliggande KUST Hotell & Spa.

Skoogs City BnB använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, statistik och riktad annonsering. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på skoogsbnb.se/cookiepolicy