Rum & priser


2-bäddsrum EXTRA

Ett trevligt rum för två personer där ni bor bra mitt i city. Frukost serveras på närliggande KUST Hotell & Spa.

PRIS: 1075:-/rum

4-bäddsrum

I våra 4-bäddsrum kan upp till fyra personer bo. Rummen har en dubbelsäng, en våningssäng, skrivbord, stol, bra med förvaring, två fåtöljer, TV, telefon samt badrum med dusch. Prisvärt och mitt i city! Frukost serveras på närliggande KUST Hotell & Spa.

PRIS: 1075:-/rum

2-bäddsrum

Våra 2-bäddsrum är ombonade, och uppskattas av våra gäster som vill komma iväg på tu man hand på en cityvistelse. Alla rum har dubbelsäng, skrivbord, fåtölj/fåtöljer, TV, telefon samt badrum med dusch. Frukost serveras på närliggande KUST Hotell & Spa.

PRIS: 875:-/rum

1-bäddsrum

Våra enkelrum har det du behöver för en god natts sömn. En enkelsäng, skrivbord med stol, en fåtölj, förvaring samt badrum med dusch. Givetvis har rummet både TV och telefon. Frukost serveras på närliggande KUST Hotell & Spa.

PRIS: 625:-/rum

2-bäddsrum KOMBI

Rummen är uppskattade av gäster som reser i tjänsten och ska dela rum med en kollega. I rummet finns två enkelsängar med sängbord, skrivbord, stol, garderob, tv, telefon samt toalett med dusch. Frukost serveras på närliggande KUST Hotell & Spa.

PRIS: 875:-/rum

Budgetrum (1-2 bäddar)

Två rum har våningssäng, ett rum har enkelsäng. Fåtölj, TV, telefon samt badrum med dusch på alla rum. Här ligger sänglinnet på rummet, men du bäddar själv. Rummen har inte fönster. Frukost serveras på närliggande KUST Hotell & Spa.

PRIS: 575:-/rum